Auto Beilen

Auto Beilen is al sinds 1980 een begrip in Beilen. Rense de Wind maakte 1 mei 2015 een nieuwe start met het bedrijf en is een gespecialiseerd Citroën autotechnicus.
In november 2020 is hij met het bedrijf verhuisd naar De Zuidmaten 2 in Beilen

Rense is heel gedreven en perfectionistisch. Betrouwbaarheid en service staan voorop. “Onze professionele aanpak in de garage blijkt uit onze certificaten: Erkend leerbedrijf, Bovag-ABA erkend, RDW erkend APK keuringsstation, Airco en veilig werken aan elektrische en hybride voertuigen (Nen 3140).”

Onze diensten bestaan o.a. uit:

Wilt u meer weten over onze diensten?

 

 

Gio

Ik ben Gio, geboren in 2003 uit Appelscha en werk sinds 2023 als Monteur bij Auto Beilen. Ik heb in 2024 de opleiding MBO4 Technisch Specialist Personenauto’s afgerond. U helpen met het behoud en/of repareren van een belangrijk deel van uw dagelijkse leven vind ik belonend. Ik doe er alles aan om u weer veilig en verantwoord de weg op te laten gaan. 

Tijdens mijn opleiding heb ik 2 keer stagegelopen bij Rense. Hier leerde ik veel van de basis maar werd ik ook al meegenomen in de lastigere klussen. De interesse in de autotechniek bleef hierdoor groeien ik ben sindsdien ook niet vertrokken bij Auto Beilen. Ik leer ontzettend veel van Rense, daarnaast is het ook een leuke en gezellige leidinggevende om voor en mee te werken. Ook met Ruben heb ik het gezellig en wij kunnen het samen goed vinden.

 

Ik ben Ruben, geboren in 1998, opgegroeid in regio Beilen. Sinds maart 2022 het manusje van alles bij Auto Beilen. Ik heb een grote passie voor auto's en motoren. Als klein ventje droomde ik om automonteur te worden, 15 jaar later is het werkelijkheid geworden. Na het afronden van mijn Mbo-opleiding Technisch Specialist hier weer terechtgekomen. Ik heb namelijk stage gelopen bij Rense. Ik doe eigenlijk alles! Werkzaamheden op de receptie, telefoon aannemen, afspraken inplannen, klanten en auto’s ontvangen, auto’s verhuren, maar ook de camper- en caravanstalling daagt me uit.

Wat mij hier motiveert is het teamverband. Dat hebben we bij Auto Beilen! Er wordt geregeld samen gespard over diagnose of reparatie. Hier kan ik hopelijk nog jaren mee doorgaan!

 

 

 

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier
bel ons op 0593 - 54 15 05 of rijd gewoon even langs!