Auto huren in Beilen | autoverhuur Autohopper Beilen

Bij autoverhuur Autohopper Beilen huur je makkelijk en snel een auto. Kom je uit Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Assen, Hoogeveen of Spier? Dan is Autohopper Beilen de autoverhuurder bij jou om de hoek om een auto of bestel bus te huren.

In onderstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 0593-541505

 

De no-nonsense autoverhuurder

Heb je een kleine auto (al voor € 29,- per dag) nodig om even op (zakelijk)bezoek te gaan, een ruime station of personenbus voor een vakantie, dan is Autohopper Beilende juiste autoverhuurder voor jou. Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelauto (3m3) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift (20m3) wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparantie condities zonder addertjes onder het gras. Dat noemen wij nou No-Nonsense!!

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Beilen!

Heb je goederen te vervoeren of ga je verhuizen? Dan heeft Autohopper een ruim assortiment bestelbussen. Variërend met een inhoud van 3m3 (formaat Peugeot Partner) tot 20m3, (verhuiswagen met elektrische laadlift) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen. Al onze bussen mag je rijden met een normaal B-rijbewijs. Bel 0593 - 54 15 05.

 

Autohopper Autoverhuur