Verhuisbus huren in Beilen | autoverhuur Autohopper Beilen

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je (zakelijk)iets te vervoeren? Dan huur je bij autoverhuur Autohopper Beilen voor een scherpe prijs een bestel- of verhuisbus. Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m3 (bijv. Peugeot Partner) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

 

Zo heeft Autohoppervoor jou klus altijd de juiste bus!

In onderstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 0593-541505

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 115 vestigingen in het land, Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? Bel dan gerust contact op met onze verhuurafdeling op tel: 0593-541505

Waar vindt je ons? Kom je uit Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Assen, Hoogeveen, Spier? Dan vindt je ons makkelijk aan de De Zuidmaten 9 in Beilen.

 

Autohopper Autoverhuur